Schilderijen

authentieke aquarel schilderijen

Serie: Explosies van creatie

Deze reeks ontstond uit een experiment in 2018 en ontwikkelde zich verder tot een aparte stijl. De explosies staan symbool voor allerlei uiteenlopende emoties maar zijn tegelijkertijd geïnspireerd op de rauwe maar ook zachte kracht van de natuur. De seizoenen, emoties en personen die mij nauw aan het hart liggen vormen de basis voor de creatie van elk schilderij.

Tentoongesteld op expositie

In December 2021 werden 5 schilderijen tentoongesteld in de Romaanse Poort in Leuven voor de Expo KNAL! Festival: The Origins of Creativity georganiseerd door de studentenkring Mecenas van de KU Leuven.

Opdrachten

Een schilderij op maat? Dat kan!

Wilt u graag uw interieur een extra dimensie geven of uzelf een schilderij cadeau doen of die ene speciale persoon verrassen? Voor een uniek schilderij (of reeks) kunt u bij mij terecht.

Nadat we sfeer, kleurenpalet, compositie, in detail hebben besproken, ga ik aan de slag.

Schilderijen kopen

Ziet u een schilderij dat u aanspreekt en u wilt het graag kopen? Contacteer me dan om een prijs te overleggen.

Recensie

Waardering: 5 uit 5.

“Het schilderij overtrof echt al mijn verwachtingen. De manier waarop je speelt met kleurcontrasten, nuances tussen donker en licht, en hoe je bijpassende kleuren hebt gevonden bij het paars dat ik jou als voorbeeld had getoond, vind ik erg mooi. De compositie van het schilderij, hoe alles samenkomt in één punt, is voor mij het hoogtepunt van het schilderij. De vegen doen me ergens ook denken aan de vleugels van een vlinder, een afbeelding die ik als referentie van wat ik mooi vind, had doorgestuurd.”

Victoria

Force serie

Individuals

Een overzicht