Visie

We vinden het zeer belangrijk om een positieve kijk op de wereld en de toekomst te onderhouden. In onze ogen kan positiviteit heel wat dingen radicaal veranderen. Het positieve zien in een situatie of mensen is voor ons dan ook een essentieel onderdeel van onze mentaliteit.

Aandacht voor het zorgen voor onszelf, dieren en de aarde heeft ervoor gezorgd dat we een plant-based en less-waste (richting zero-waste dus) levensstijl en ethiek nagaan. Vandaar was het voor ons bijna vanzelfsprekend dat als we producten zouden fabriceren dat op een ecologische manier zouden doen. Dit is deels ook omdat we willen aantonen dat kunst minder vervuilend kan zijn of toch met meer duurzame middelen.

We verkiezen een lokale verkoop om zoveel mogelijk transport te vermijden maar dat is voorlopig nog niet helemaal mogelijk.

Beiden ervaren we zeer veel liefde, respect en dankbaarheid voor het leven op aarde en de aarde zelf. De allerkleinste fenomenen en dieren op aarde vervullen ons vaak met verwondering, blijdschap.