Home

Welkom!

Wie we zijn

Laura & Evelien Van Cutsem

Kunstenaars, climate changers, student-ondernemers en tweelingzussen, dat zijn wij. Naast het werken aan onze onderneming zijn we in onze vrije tijd voornamelijk bezig met plantjes stekken en plantenbakken knutselen uit houten paletten. Voor mij (Evelien) is wildplukken een recente ontdekking. Ik (Laura) vind het geweldig om verschillende verfrissende dranken te maken, waarbij ik alleen ingrediënten gebruik die in ofwel glas/karton zijn verpakt ofwel gewoon vers uit de kruidenbak!

Onze missie

We willen zo veel mogelijk mensen warm maken om over hun eigen levensstijl & mindset te reflecteren en (actief) bij te dragen aan een regeneratieve realiteit.

2021-07-11T10:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Nieuw product beschikbaar: “Meraki, mandala & definition print”

Webshop: kunst, door en voor de natuur

Elke (penseel-)tekening die we maken en elk muziekstuk is geïnspireerd door de natuur, waar eenvoud, stabiliteit en schoonheid overvloedig aanwezig zijn. En wat is er nu mooier dan die ervaring op blad te zetten of te verklanken? Als voorvechters voor een betere en mooie wereld waar de planeet, natuur, mens en dier niet in worden uitgebuit, stellen we onze kunst ter beschikking voor ons doel. Door onze kunst te kopen, schaf je niet alleen een kunstwerk aan, maar steun je ook onze missie. Zo kunnen wij investeren in ons bedrijfje, fervent onze boodschap verspreiden en andere climate changers steunen.

Recente blogposts

Update: Climate changers by day, artists by night

Met Made by a twin willen we meer dan alleen postkaarten & prints verkopen! We willen ook jong en oud warm maken om over hun eigen levensstijl en mindset te reflecteren en (actief) bij te dragen aan een regeneratieve realiteit. Hiermee willen we gewoon zeggen dat we het fijn zouden vinden als elk individu de […]

Hier zijn we dan!

Hallo, Je leest nu de eerste blogpost van Made by a twin! Na maanden van voorbereiding kunnen we eindelijk zeggen dat de start van onze onderneming een feit is want vandaag (15 mei 2021) is de officiële startdatum! Zoals de naam van ons bedrijf al onthult, is alles wat we maken het resultaat van onze […]

Blijf op de hoogte van onze projecten!