over ons

Laura & Evelien Van Cutsem

Na 20 jaar van dikke vriendschap en jeugddromen over samen projecten realiseren, zijn we een bedrijfje opgestart.

GEEN LAURA ZONDER EVELIEN EN OMGEKEERD. ZO IS HET ALTIJD AL GEWEEST, WANT WIJ ZIJN EEN EENEIIGE TWEELING. Een leven zonder elkaar was zo goed als ondenkbaar. Als kleine kindjes deden we bijna alles samen en hadden we mini-projecten. Op een bepaald moment hadden we een kaartenwinkel met handgemaakte kaarten, winkelnaam, eigen kassa, winkelzakjes en een adressenlijst.

Door de jaren heen hebben we een zeer diepe band opgebouwd, kunnen we goed met elkaar praten, naar elkaar luisteren en elkaar ruimte geven.

“We zien onszelf graag als individuen die dankbaar een tweeling vormen met een gemeenschappelijke droom”

We hebben er altijd al van gehouden ons uit te drukken in vormen, kleuren en ook klanken. In ons leven hebben we al heel wat getekend, geschilderd en gemusiceerd en daar willen we graag mee naar buiten komen. Niet zomaar, maar hand in hand met de ecologische visie waaraan wij beiden veel belang hechten.

En als student-zelfstandigen (aka student-ondernemers) zijn we deels ook gepassioneerde studenten. We studeren Bio-ingenieurswetenschappen (Evelien) en Taal-en Letterkunde (Oud-Grieks en Engels) (Laura) aan de KULeuven.

Benieuwd waar we mee bezig zijn? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop!