Update: Climate changers by day, artists by night

Met Made by a twin willen we meer dan alleen postkaarten & prints verkopen! We willen ook jong en oud warm maken om over hun eigen levensstijl en mindset te reflecteren en (actief) bij te dragen aan een regeneratieve realiteit.

Hiermee willen we gewoon zeggen dat we het fijn zouden vinden als elk individu de aarde mooier zou achter laten dan hij nu is – meer over een regeneratieve realiteit op onze site!

๐ƒ๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ณ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง, ๐ญ๐ข๐ฉ๐ฌ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง๐›๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง/๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ค๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ซ ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง. ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐š๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐๐ฎ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ง๐ฎ ๐จ๐จ๐ค ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฌ๐ข๐ญ๐ž ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ซ๐š๐ฆ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ž๐ง.

Want zeg nu zelf, nu de gevolgen van een veranderende aarde ook in Europa steeds meer voelbaar worden, ligt een transitie toch voor de hand? Wij gaan hier ook graag over in gesprek! Heb je iets leuks gezien over een duurzame oplossing of zit je met een vraag of…? Stuur ons zeker een berichtje! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s